> Univers madur: Sentimentari

Sentimentari

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V X Zsentimentari
  1. m [lit] recull de poemes i altres escrits que fan referència als sentiments i en descriuen les sensacions provocades i les percepcions que se n'obtenen.
  2. m [lit] col·lecció de mots, paraules, línies i paràgrafs que al·ludeixen als sentiments i intenten transmetre el seu impacte en la vida quotidiana.

En què consisteix? 

Cada setmana, una lletra.

Cada diumenge penjaré un post amb un poema o escrit referent a un dels sentiments que figura en el vocabulari de sentiments, sensacions i altres percepcions i que comença per la lletra de la setmana.
Vosaltres podeu afegir-ne els vostres poemes i escrits o -si preferiu publicar-los en el vostre bloc, web, pàgina RC o similar- podeu penjar-ne l'enllaç.
La premissa és: cada setmana, una lletra, o sigui que no cal que tracteu el mateix sentiment que hagi triat jo, podeu escollir-ne qualsevol altre o afegir-ne un de nou si no hi és a la llista.
Penseu també que es tracta de fer un recull i que, per tant, podeu penjar també poemes i escrits no propis sempre que poseu qui és l'autor/ora i siguin de lliure accés.  D'aquesta manera també en fem difusió d'altres autors.

Us animo a participar i a que convideu els vostres amics a fer-ho.
A d'amistat i d'absència
B de buidor
C de cansament i de covardia
D de dolor
E d'esperança
F de felicitat
G de gosadia
H d'harmonia
I d'intimitat